Ontspannings massage - Biloba Massage

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ontspannings massage

Even de tijd voor jezelf nemen en je volledig bewust worden van je lichaam.
Bij deze vorm van masseren ligt de intentie op het bereiken van ontspanning van het lichaam en het weer in balans brengen van lichaam en geest. Je lichaam zal zijn spanning loslaten en door de ontspanning die optreedt zal je meer bewust worden van eventuele pijnpunten of blokkades. Deze pijnpunten en blokkades worden vervolgens door verschillende technieken (masserend en magnetiserend) opgeheven.

In het dagelijks leven heeft iedereen te maken met stress en spanningen. Dit kan fysiek van aard zijn als gevolg van zware arbeid of sport. Maar het kan ook gaan om psychische spanningen of stress. Bijvoorbeeld door een verantwoordelijke baan of problemen in de thuissituatie. In beide gevallen kan het lichaam deze stress en spanning vast gaan zetten in je lijf. Met als gevolg:
Rugpijn, nekklachten, hoofdpijn, pijnlijke ledematen, zware benen, koude voeten, et cetera.
Tijdens de behandeling worden er verschillende technieken gebruikt, veelal zal ik vanuit mijn intuïtie masseren, daarbij spring ik in op wat ik voel en ervaar tijdens de aanraking van het lichaam. In zekere zin geeft het lichaam mij aan wat te doen.

Door de behandeling zal het lichaam zich gaan ontspannen. De pijnpunten en blokkades zullen worden verminderd of worden opgeheven en je zal je bewust worden van de energie die (weer) door je lichaam stroomt. Dit doorstromen van energie geeft een warm en aangenaam gevoel en is elke keer weer een bijzondere ervaring.

Heb je spanning in je lijf of geeft je lichaam fysieke klachten aan? Of wil je gewoon eens wat tijd besteden aan jezelf, je bewust worden van je lichaam waarin je de energie vrij voelt stromen? Neem dan eens contact op.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu